Profil

img7

På vejen siden 1978…

Vognmand Alex Olsen ApS, er en gammel velrenommeret vognmandsforretning som blev grundlagt tilbage i 1978 af Alex Olsen selv. Han startede med en enkelt lastbil til sig selv og siden er det gået stødt fremad i takt med udviklingen.

I dag og mere end 35 år senere, er det stadigvæk Alex Olsen som er ejer og daglig leder af vognmandsforretningen. Igennem årene, er der sket mange ting og forretningen har været under udvikling og tilpasning konstant. Det betyder samtidig, at vi i dag kan tilbyde en lang række ydelser inden for transport og spedition til glæde og gavn for kunden.

Nærhed, tillid og engagement er nogle af de nøgleord som er omdrejningspunktet for vores kunder hos Vognmand Alex Olsen ApS. Vores kunder skal ikke nøjes, hvilket er årsagen til at kunden hele tiden er i centrum og føler sig tryg ved bestilling af transportopgaver.

Vognmand Alex Olsen ApS en dynamisk vognmandsforretning med konstant fokus på kundens behov. Vognmandsforretningen der i dag tæller mere end 25 lastbiler er alle med euro 5 eller 6 motor med fokus på miljøet og miljørigtig kørsel.

Udvikling og kvalitet har alle årene været et afgørende parameter for vores succes og det kan vi ikke gøre uden gode medarbejdere. For os er det vigtigt at både ledelse og medarbejdere har et ligeværdigt forhold. – Vi kalder det medarbejdere med ansvar. Vi ved at selvstændighed og folk der kan træffe de rigtige beslutninger på stedet, er det som sikrer kunden den bedste leverance af sine varer.

Vi betegner os selv som en full-service vognmandsforretning og har kompetencerne samt størrelse der gør at vi kan løfte og gennemføre alle slags opgaver for kunden.