Entreprenørkørsel

Hos Vognmand Alex Olsen har vi stor erfaring med entreprenørkørsel. Vi er leveringsdygtige i alle former for sten og grus materialer inden for byggeindustrien.

Ligeledes er vores vognpark bygget til at håndtere de mest komplicerede og krævende entreprenøropgaver – I den forbindelse tilbyder vi både kørsel med almindelig tiptrailer, men også med jernkasse til eksempelvis store kampsten og nedrevet brokker fra byggeriet.

Hos vognmand Alex Olsen er vi leveringsdygtige i alle former for materialer ved entreprenørkørsel;

 – Jord
 – Sten
 – Grus
 – Asfalt
 – Granitskærver
 – Knust beton mv.

Vi kan ligeledes hjælpe med bortskaffelse og deponering af forurenet jord.

Der kan være mange årsager til at de kraver særlig afhjælpning i forbindelse med deponering af forurenet jord. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger herom.


Asfaltkørsel: En af vores spidskompetencer er ligeledes asfaltkørsel. Vi kan bl.a. tilbyde kørsel med båndtrailer. Båndtraileren er specielt anvendelig hvor pladsen er trang, og kan læsses hvor højden er begrænset som eksempelvis ved broer, tæt bebygget områder mv.

Kontakt os gerne for tilbud eller spørgsmål vedrørende entreprenørkørsel på telefon 2260 0031 eller på mail vognmand-alex@mail.dk – vi står klar til at hjælpe.